Skip to main content

Ιούνιος 2010, Κυριακή 6


Καλησπέρα,

Σήμερα πήγαμε στον Μάνθο. Δείτε και χαρείτε μαζί μας!! Στις τελευταίες φωτογραφίες ήταν σαν να ήρθε να μας χαιρετίσει καθώς φεύγαμε και στάθηκε στα πόδια του ολομόναχος!!

Μαράκι σε ευχαριστώ για τις φωτογραφίες!!!!!!!!!!!!!

Φιλικά
Μαρίνα










Comments

Jennie Kallergi said…
Ολα θα πανε καλα για σενα μανθουλη!!! Εισαι στα καλυτερα χερια του κοσμου!!
Ολη η θετικη μου σκεψη μαζι σου αγαπουλα μου!!
Μανθουλη μου σε σκεφτομαστε συνεχεια και ευχομαστε συντομα να εισαι γερος και να σταθεις γερα στα ποδαρακια σου!!!!!!!!Αυτα τα ματακια θα παψουν να ειναι θλιμμενα και θα κανουμε οτι μπορουμε για να το καταφερουμε αυτο!!!!!!!Σε εχω ερωτευτει τρελλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Unknown said…
Μανθουλη μου ευχομαι ολοψυχα ολα να πανε καλα για σενα και σε λιγο καιρο να γινεις εκτος απο το σκυλακι με τους πιο πολλους ανθρωπους και το σκυλακι με το πιο γρηγορο τρεξιμο!!!
Anonymous said…
κοριτσια και οσοι βοηθησαν μπραβο! ευχομαι να βοηθησω με την σειρα μου, να του βρουμε σπιτακι και οτι αλλο χρειαστει και περναει απο το χερι μου!!! ειστε ηρωες της εποχης μας! Μαθουλίνο εισαι κουκλακι ζωγραφιστο!
irida_v said…
Μανθούλη λίγη υπομονή ακόμα και είμαι σίγουρη ότι σύντομα θα είσαι μέλος της καλύτερης οικογένειας ! Αν και ήδη ανήκεις σε μια πολύ μεγάλη =)
Μάνθο γερά, με τσαμπουκά! Ξέρεις εσύ, είσαι μαχητής και το απέδειξες:-) Ανυπομονώ να έρθει η μέρα που θα μας πουν ότι μπορούμε να σε πάμε μια βολτούλα :-))) ΧΧΧ
Manthy said…
Τελικά το σημαντικό στη ζωή είναι να συναντάς τους σωστούς ανθρώπους. Και ο Μανθούλης το έπαθε αυτό! ;) Ήταν από τους τυχερούς!
Anonymous said…
πολλές ελπίδες πάνω σου Μανθούλη!!!!!
αλλά έχεις και πολλή βοήθεια. Όρμα στη ζωή!!!!!
Unknown said…
Έχεις όλη την αγάπη μας και ό,τι άλλο μπορούμε για να γίνεις γρήγορα καλά!!! Σ'αγαπάμε πολύ!!
Anonymous said…
pame gera mantho tha ta katafereis filakia polla
Anonymous said…
Μανθούλι λίγο ακόμα!Εχεις την αγάπη και την στήριξη όλων μας!θα πας περίφημα!
Tammy said…
Νιωθω απιστευτη χαρα που κοιταζω τον Μανθο να στεκεται και παλι στα ποδια του και συνηδειτοποιω πως ενω η αδιαφορια ενος ανθρωπου του προκαλεσε τοσο πονο και μοναξια, η αγαπη καποιων αλλων που του χαρησαν ενα κομματι απο την καρδια τους, του εδωσε ξανα την θεληση...την δυναμη να ζησει!

Σας ευχαριστω ολους για οσα κανετε μα περισσοτερο γιατι μας θυμιζετε πως υπαρχουν ακομα ανθρωποι!
Anonymous said…
σιδερενιος κουκλε μου, απο κατι πλασματα σαν εσενα παιρνουμε κουραγιο κ συνεχιζουμε. Ευχομαι να βρεις κ ενα σπιτακι με πολυ αγαπη

Popular posts from this blog

Ιούνιος 2010, Κυριακή 13

Σήμερα η παρέα ήταν μεγαλύτερη! Καθώς είχαμε κολλήσει στην κίνηση στην Αττική οδό σκεφτόμασταν ότι όλοι αυτοί πάνε για μπάνιο ενώ εμείς πάμε να δούμε τον Μανθούλη να κάνει μπάνιο. Όταν φτάσαμε ετοιμαζόταν να μπει.Κοιτώντας τα παιδιά γύρω μου είδα και άλλα μάτια βουρκωμένα εκτός από τα δικά μου... Αφού κολύμπησε για λίγο βγήκαμε έξω να στεγνώσει και εκεί είδα έναν άλλο σκύλο από αυτόν που είχα δει την προηγούμενη φορά. Είδα ένα κουτάβι 9 μηνών να παίζει με τους φίλους και να είναι τόσο ευτυχισμένος. Αλλά πιό ευτυχισμένοι ήμασταν εμείς! Μαρία Ταμπουρατζή mariatab70@hotmail.com Περισσότερες Φωτογραφίες: Από Λούσυ Κυριακού: http://www.facebook.com/album.php?aid=176776&id=646478024&ref=mf Από Μαρία Ταμπουρατζή: http://www.facebook.com/album.php?aid=176294&id=690290885&ref=mf Από Μαρίνα Λυμπεροπούλου: http://www.facebook.com/album.php?aid=176294&id=690290885#!/album.php?aid=174005&id=765586771&ref=mf

Ο Μάνθος υιοθετήθηκε!!!

Σήμερα, 29 Οκτωβρίου 2010, ο Μάνθος μας υιοθετήθηκε! Ελπίζουμε πως όλα θα πάνε καλά! ♥

Ο Μάνθος δέκα χρόνια μετά.

Τον Μάιο του 2010 βρέθηκα με αυτό το σκυλάκι το οποίο είχε βρει φίλος στα Μέγαρα παράλυτο. Τότε ήμουν στο σωματείο το οποίο είχα ιδρύσει (και ήμουν πρόεδρος για μια επταετία) και ενώ είχα παραιτηθεί, είχα παραμείνει ενεργό μέλος. Μου έχει μείνει ακόμα χαραγμένη στη μνήμη, η φασαρία που μου έκαναν ορισμένα άτομα ως προς το γιατί πήγα τον σκύλο που ήταν πεταμένος στη φιλοζωική εταιρεία γεμάτος ψύλλους, παράλυτος και λερωμένος με ούρα, σε εξειδικευμένη ορθοπαιδική κλινική, ενώ αυτό είχα συμφωνήσει με την νέα πρόεδρο. Ο Μάνθος ήταν η αφορμή να φύγω από αυτό το σωματείο και προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις να μαζέψω το υπέρογκο ποσό του χειρουργείου, της αποθεραπείας του με υδροθεραπεία και της φιλοξενίας του. Για τον λόγο αυτό είχα φτιάξει τότε και το δικό του blog για να λειτουργήσει ως ημερολόγιο για όσους τον υποστήριζαν. http://dog-manthos.blogspot.com/ Τον Οκτώβριο του ίδιου έτους ο Μάνθος βρήκε την Εύα του. Ήμουν επιφυλακτική στην αρχή λόγω της ηλικίας της τότε, αλλά τον είχε αγαπ